‘Εργα μας

Η κατασκευές με το φυσικό υλικό του ξύλου για τη Linea Armadi είναι μια υπόθεση χρόνων εμπειρίας και τεχνογνωσίας. Είμαστε περήφανοι για το έργο μας που διακρίνεται από ποιότητα στα υλικά, ακρίβεια στις λεπτομέρειες και μοντέρνα αισθητική.

Δείτε μερικά από τα έργα σε ντουλάπες υπνοδωματίου, κουζίνες, ανακαινίσεις χώρων στα οποία έχουμε εφαρμόσει την τέχνη μας σε συνεργασία με εξειδικευμένο επιλεγμένο συνεργείο της Linea Armadi, ειδικό στη διακόσμηση και την ανακαίνιση χώρων.

Επισκεφθείτε μας για να συζητήσουμε και να καταγράψουμε τις ανάγκες σας για το προσωπικό σας χώρο. Η έμπειρη ομάδα διακοσμητών της Linea armadi μελετά το χώρο σας και προτείνει τις κατάλληλες λύσεις για την επίπλωση και τη διακόσμηση της κατοικίας σας.

Στη Linea Armadi έχουμε έτοιμες λύσεις σε έπιπλα, ντουλάπες υπνοδωματίου, έπιπλα σαλονιού, έπιπλα κουζίνας και υπνοδωματίου σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς. Προσφέρουμε ειδικά διαμορφωμένες λύσεις διακόσμησης και διαμόρφωσης χώρου σύμφωνα με τις ανάγκες σας, για όσους έχουν ανάγκη μιας ολοκληρωμένης πρότασης διακόσμησης χώρου.

Ακόμη και αν οι ανάγκες των χώρων σας παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες, η Linea armadi θα σας προτείνει τη λύση διακόσμησης και διαμόρφωσης χώρου που χρειάζεστε.